Sim only maandelijks opzegbaar

Zoek je naar een sim only die maandelijks opzegbaar is? Dat vormt een goede keuze wanneer je overstapt naar een nieuwe provider, die je nog niet zo goed kent. Je voorkomt daarmee dat je meteen aan een contract voor langere tijd vast zit.

Providers met maandelijks opzegbare abonnementen

  • Tele2
  • Ben
  • Youfone
  • Simyo
  • Robin mobile
  • Vodafone

Contracten voor 1 of 2 jaar

Sim only maandelijks opzegbaarNormaal gesproken werken providers voor mobiele telefonie met contracten voor 1 – 2 jaar, vandaar dat de sim only abonnementen die maandelijks opzegbaar zijn zo populair zijn. Je kunt dan zelf aangeven wanneer je van het abonnement af wilt, je hebt de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Dat is bij de sim only abonnementen over het algemeen beter mogelijk dan wanneer je een regulier abonnement afsluit. De sim only’s zijn maandelijks opzegbaar, omdat de provider geen (verborgen) kosten berekend voor een mobiele telefoon, je gebruikt de simkaart immers in een oude telefoon of een toestel dat je los aanschaft.

Sim only per maand opzegbaar

Zoek je een sim only per maand opzegbaar, zodat je de vrijheid hebt om te gaan wanneer je toch een abonnement bij een andere provider wilt afsluiten? Dit vormt daarnaast een goede keuze wanneer je nog niet goed weet welke bundel je nodig hebt. Je behoudt de vrijheid om je bundel omlaag te wijzigen, bij een contract voor 1 – 2 jaar kan dat doorgaans alleen maar omhoog. Een sim only die maandelijks opzegbaar is heeft wat dat betreft verschillende voordelen, het is de moeite waard daar goed naar te kijken wanneer je een nieuw abonnement wilt afsluiten.

Kosten en flexibiliteit

Houd er aan de andere kant rekening mee dat de sim only die maandelijks opzegbaar is natuurlijk ook wel een nadeel met zich meebrengt. De flexibiliteit die je ontvangt van een provider kost je een korting, die je kunt krijgen op het moment dat je een contract voor 1 – 2 jaar afsluit. In die gevallen betaal je een wat scherpere prijs per maand, de kans is groot dat je maximaal een paar euro extra zal betalen. In ruil daarvoor heb je de flexibiliteit om de provider uit te proberen of na te gaan welke bundel je nodig hebt voor je sim only abonnement.